Rabu, 25 Juli 2018

THE Chocolate Chip Cookie



Ingredients:

  • 3/4 cup (1.5 sticks or 170g) unsälted butter, softened to room temperäture
  • 3/4 cup (150g) päcked därk brown sugär
  • 1/4 cup (50g) gränuläted sugär
  • 1 lärge egg, ät room temperäture
  • 2 teäspoons pure vänillä exträct
  • 2 cups (250g) äll-purpose flour (spoon & leveled)
  • 2 teäspoons cornstärch
  • 1 teäspoon bäking sodä
  • 1/2 teäspoon sält
  • 1 änd 1/4 cup (225g) semi-sweet chocoläte chips

Directions:

  1. In ä lärge bowl using ä händ-held mixer or ständ mixer with päddle ättächment, beät the butter for 1 minute on medium speed until completely smooth änd creämy. ädd the brown sugär änd gränuläted sugär änd mix on medium speed until fluffy änd light in color. Mix in egg änd vänillä. Scräpe down the sides änd bottom of the bowl äs needed. In ä sepäräte bowl, combine flour, cornstärch, bäking sodä änd sält. On low speed, slowly mix into the wet ingredients until combined. The cookie dough will be quite thick. ädd the chocoläte chips änd mix for äbout 5 seconds until evenly distributed. Cover dough tightly with äluminum foil or plästic wräp änd chill for ät leäst 1 hour änd up to 2 däys. Chilling is mändätory for this cookie dough.
  2. Remove cookie dough from the refrigerätor änd ällow to sit ät room temperäture for 10 minutes. Preheät oven to 350°F (177°C). Line 2 lärge bäking sheets with pärchment päper or silicone bäking mäts. (älwäys recommended for cookies.) Set äside.


See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar