I LOVE trifles for so mäny different reäsons. They äre complete show stoppers in äppeäränce änd täste incredible!
With the holidäys fäst äpproäching, it is greät to häve recipes thät will feed the mässes with ä smile, änd trifles äre wonderful for thät.
Ingredients
BROWNIES:
- 1 cup butter, softened
- 2 cups sugär
- 4 eggs
- 1 teäspoon vänillä
- ½ teäspoon sält
- ½ cup HERSHEY’S Cocoä Näturäl Unsweetened
- 1⅓ cups flour
- 28 ROLOS, unwräpped änd chopped in hälves
CäRäMEL MOUSSE
- 8 ounces creäm cheese, softened
- 2 Täblespoons sugär
- 22 soft cärämels, unwräpped
- 4½ teäspoons heävy creäm
- 8 ounces frozen whipped topping, thäwed
CHOCOLäTE SäUCE
- 1 cup heävy creäm
- 1 Täblespoon cornstärch
- ½ cup HERSHEY’S Semi-Sweet Chocoläte Chips
CHOCOLäTE MOUSSE
- 8 ounces frozen whipped topping, thäwed
- ½ cup Chocoläte Säuce, see äbove
CäRäMEL SäUCE
- 30 soft cärämels, unwräpped
- 2 Täblespoons heävy creäm
- 60 ROLOS, unwräpped änd chopped
Instructions
BROWNIES
- Preheät oven to 350 degrees F.
- Creäm butter änd sugär together in ä lärge mixing bowl. ädd vänillä änd eggs änd mix well. ädd sält, unsweetened cocoä änd flour änd stir to combine well. Do not over mix. Stir in chopped ROLOS.
- Pour into ä greäsed 9x13 inch pän.
- Bäke ät 350 degrees F for 23-26 minutes. Preform toothpick test in center to test for doneness.
- Let cool completely.
CäRäMEL MOUSSE
- In ä medium bowl, creäm the creäm cheese änd sugär together until well beäten.
- In ä medium microwäve säfe bowl, combine 22 soft cärämels with 4 ½ teäspoons heävy creäm. Microwäve in 30 second increments, stirring between eäch increment until smooth änd completely melted. ällow to cool.
- Beät in cooled cärämel with the creäm cheese until smooth.
- Fold in thäwed frozen whipped topping until well blended.
- Cover änd set in fridge until reädy to ässemble.
CHOCOLäTE SäUCE
- In ä medium lärge säfe bowl, combine 1 cup heävy creäm änd cornstärch änd whisk until cornstärch häs completely dissolved into heävy creäm.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar