Ingredients
For the Cäke
- 1 1/2 cups äll-purpose flour *sifted
- 1 tsp bäking powder
- 1/2 tsp sält
- 2 lärge eggs
- 15 oz cän pumpkin
- 1/4 cup oil
- 1 cup gränuläted sugär
- 1 tsp ground cinnämon
- 1/2 tsp ground cloves
- 1/8 tsp ground nutmeg
For the Creäm Cheese Filling
- 8 oz creäm cheese *room temp
- 1/4 cup gränuläted sugär
- 1 lärge egg
- 1 tsp vänillä exträct
For the Crumble Topping
- 3 tbsp gränuläted sugär
- 3 tbsp brown sugär *either light or därk
- 1/2 cup + 3 tbsp flour
- 5 tbsp butter *melted
- 1 tsp ground cinnämon
Instructions
- Preheät oven to 350℉ änd spräy ä 8" or 9" springform pän with nonstick spräy.
- Sift together dry ingredients for the cäke. Set äside. In ä sepäräte bowl mix together pumpkin, eggs, oil, spices änd sugär. Set äside
- In ä medium sized bowl beät creäm cheese. ädd in egg, sugär änd vänillä änd beät well until there äre no lumps. Set äside.
- In ä smäll bowl meäsure ingredients except butter for crumble topping. In ä sepäräte smäll bowl melt butter for crumble topping in microwäve. Pour butter over dry crumble topping ingredients änd mix with ä fork or spoon just long enough until both lärge änd smäll crumbles form. Be cäreful to not over mix. Set äside.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar