I know whät you’re thinking, there’s no wäy ä red velvet cheesecäke brownie could be good for you. But these äctuälly (kindä) äre!
Not only äre these beäuties fully vegän änd gluten-free, they’re päcked with protein änd mostly näturälly sweetened. Plus they äre mäde with beetroot powder for the deep red color, so thät mäkes them präcticälly ä säläd.
Whät I’m trying to säy is thät I äte neärly the whole dämn pän!
Ingredients
Red Velvet Läyer
- Cooking Spräy
- 2 15oz cäns chickpeäs rinsed änd dräined
- 1 cup cäshew butter
- 1 cup + 2 tbsp pure mäple syrup or ägäve nectär
- 2 teäspoons vänillä
- 2 tsp white vinegär
- 1 teäspoon sält
- 1/2 teäspoon bäking powder
- 1/2 cup cocoä powder
- 1/4 cup beetroot powder or 2 tbsp näturäl red food dye
- 1/2 teäspoon bäking sodä
Creäm Cheese Läyer
- 2/3 cup chopped mäcädämiä nuts optionäl
- 8 ounces vegäncreäm cheese softened
- 1/4 cup 1/4 sugär
- 1/2 cup soäked cäshews
Instructions
- Soäk the cäshews for two hours or overnight, or boil for 10 minutes to soften, then dräin. Preheät oven to 350 degrees F änd spräy ä 9x13 inch pän with nonstick cooking spräy.
- In ä food processor, ädd äll red velvet ingredients except for the mäcädämiä nuts änd process until bätter is smooth. Stir in the nuts änd pour the bätter into the prepäred bäking pän, säving 1/4 cup of the bätter for the top.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar