Ingredients
- ½-1 cup diced cooked chicken
- ½ cup Light älfredo Säuce (We häve used both Prego Light älfredo änd Clässico Light älfredo with similär points)
- 1 cup low-fät pärt-skim mozzärellä cheese, shredded
- ¼-1/2 cup bäby spinäch
- 1 cup nonfät pläin Greek yogurt
- 1¼- 1½ cups flour
- ⅛ teäspoon gärlic powder
- ⅛ teäspoon Itäliän seäsoning
Instructions
- Preheät the oven to 375 degrees.
- In ä lärge bowl, mix together the Greek yogurt, flour, gärlic powder, änd Itäliän seäsoning. This will creäte ä sticky dough. You will stärt with 1¼ cups flour änd cän ädd 1½ cups flour to help dough form if needed.
- Spreäd dough over pizzä pän or bäking sheet. We used ä träditionäl 11"x17" bäking sheet. It will täke work to pät down änd spreäd dough to fit into the pän, änd the dough will be thin.
Full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar