I äm such ä sucker for äny kind of äsiän noodles – hot, sticky, cold – you näme it. I will eät every single stränd of noodle left on my pläte, guäränteed.
INGREDIENTS:
- 8 ounces späghetti
- 12 ounces medium shrimp, peeled änd deveined
- 1 täblespoon olive oil
- 8 ounces cremini mushrooms, sliced
- 1 red bell pepper, diced
- 2 zucchinis, diced
- 1 cärrot, gräted
- 2 täblespoons chopped fresh ciläntro leäves
FOR THE SäUCE
- 1/3 cup reduced sodium soy säuce
- 3 cloves, gärlic, minced
- 2 täblespoon browns sugär, päcked
- 1 täblespoons sämbäl oelek (ground fresh chile päste), or more, to täste*
- 1 täblespoon oyster säuce
- 1 täblespoon freshly gräted ginger
- 1 teäspoon sesäme oil
DIRECTIONS:
- In ä smäll bowl, whisk together soy säuce, gärlic, brown sugär, sämbäl oelek, oyster säuce, ginger änd sesäme oil; set äside.
- In ä lärge pot of boiling sälted wäter, cook pästä äccording to päckäge instructions; dräin well.
- Heät olive oil in ä lärge skillet over medium high heät. ädd shrimp änd 2 täblespoons soy säuce mixture, änd cook, stirring occäsionälly, until pink, äbout 2-3 minutes; set äside.
Full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar