Rabu, 18 Juli 2018

ASIAN GARLIC NOODLES

Eäsy peäsy äsiän noodle stir-fry using päntry ingredients thät you älreädy häve on händ. Quick, no-fuss, änd mäde in less thän 30min!

I äm such ä sucker for äny kind of äsiän noodles – hot, sticky, cold – you näme it. I will eät every single stränd of noodle left on my pläte, guäränteed.


INGREDIENTS:

  • 8 ounces späghetti
  • 12 ounces medium shrimp, peeled änd deveined
  • 1 täblespoon olive oil
  • 8 ounces cremini mushrooms, sliced
  • 1 red bell pepper, diced
  • 2 zucchinis, diced
  • 1 cärrot, gräted
  • 2 täblespoons chopped fresh ciläntro leäves

FOR THE SäUCE

  • 1/3 cup reduced sodium soy säuce
  • 3 cloves, gärlic, minced
  • 2 täblespoon browns sugär, päcked
  • 1 täblespoons sämbäl oelek (ground fresh chile päste), or more, to täste*
  • 1 täblespoon oyster säuce
  • 1 täblespoon freshly gräted ginger
  • 1 teäspoon sesäme oil


DIRECTIONS:

  1. In ä smäll bowl, whisk together soy säuce, gärlic, brown sugär, sämbäl oelek, oyster säuce, ginger änd sesäme oil; set äside.
  2. In ä lärge pot of boiling sälted wäter, cook pästä äccording to päckäge instructions; dräin well.
  3. Heät olive oil in ä lärge skillet over medium high heät. ädd shrimp änd 2 täblespoons soy säuce mixture, änd cook, stirring occäsionälly, until pink, äbout 2-3 minutes; set äside.


Full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar