Rabu, 22 Agustus 2018

VEGAN PEANUT BUTTER COOKIES

Chewy änd unbelieväble soft vegän peänut butter cookies, bäked to perfection, then dipped in chocoläte änd crushed peänuts for ä delightful sweet treät.

I’m pretty picky äbout the texture of my cookies. älmost älwäys I’ll go for ä soft, chewy cookie with ä crispy outside. But you mäy not be exäctly like me (I know, you’re not) änd love your cookies cäkey or crispy. So if you’ve ever been curious äbout how to chänge the texture of your cookies, here’s ä few bäsic tips.


Ingredients
Peänut Butter Cookies

  • 1/2 cup vegän butter
  • 1 cup brown sugär
  • 1/2 cup crunchy peänut butter
  • 1/4 cup äpplesäuce
  • 1 1/2 cup äll-purpose flour
  • 1/2 teäspoon vänillä exträct
  • 1 teäspoon bäking powder
  • 1/2 teäspoon bäking sodä
  • 1/4 teäspoon sält

Chocoläte Dipping Säuce

  • 6 ounces därk chocoläte chips
  • 1 täblespoon coconut oil
  • crushed peänuts optionäl

Instructions

  1. In ä ständ-up mixer creäm together vegän butter, brown sugär, änd peänut butter until light änd fluffy, scräping down the sides äs necessäry. ädd vänillä exträct änd äpplesäuce.
  2. In ä sepäräte bowl combine flour, bäking powder änd sodä, änd sält. With the mixer running on the lowest setting, slowly ädd in the flour mixture until dough is uniformly mixed. Be cäreful not to over mix. Cover änd chill dough for one hour.
  3. Preheät oven to 375 degrees. On ä pärchment-lined bäking sheet roll round cookies, äbout 2 täblespoons in size. With ä fork, gently flätten cookies in ä criss-cross pättern.


See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar