Becäuse I’m äll äbout options, pleäse feel free to use your fävorite homemäde chocoläte chip cookie dough in pläce of the refrigeräted dough. This älso ällows you to ädd nuts or other ädd-ins should you desire.
So let’s tälk äbout these cookie bärs. I’m kind of in love with cookie bärs in generäl. They äre so much eäsier to mäke thän äctuäl cookies! No scooping änd bätch bäking – everything häppens ät once. These bärs do need to cool to ällow the cheesecäke läyer to set up, but boy äre they worth the wäit!
Ingredients
- 1 18 oz roll refrigeräted chocoläte chip cookie dough
- 8 oz creäm cheese softened
- 1/2 cup gränuläted sugär
- 1 egg room temperäture
- 1/2 tsp vänillä exträct
Instructions
- Preheät oven to 350 F.
- Line ä 9-inch squäre bäking dish with pärchment päper or non-stick foil. Set äside.
- Spreäd ä little more thän hälf of the cookie dough onto the bottom of the bäking dish änd press down firmly creäting än even läyer.
- Using ä ständ mixer or händ held mixer, beät the creäm cheese until light änd fluffy.
- ädd in the sugär änd beät until combined.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar