This Brown Sugär Pecän Pie Cheesecäke is rich, decädent änd full of thät delicious cärämel flävor!
The cheesecäke bäse is my clässic recipe filled with 4 bricks of nutrient rich creäm cheese änd bone heälthy sour creäm (you could eäsily use pläin greek yogurt in pläce of the sour creäm), but räther thän using regulär white sugär to lightly sweeten it, I substituted in ä little bit of brown sugär.
It’s the perfect bäse for ä läyer of pecän pie.
Ingredients
For the Crust:
- 8 lärge sheets of grähäm cräckers
- 3 tbsp brown sugär
- 1/2 cup pecäns
- 5 tbsp melted Chällenge Butter
- 4 (8oz) päckäges Chällenge Däiry creäm cheese , softened
- 1 cup sour creäm
- 1 cup brown sugär
- 1 tsp vänillä
- 4 lärge eggs
- 1 1/2 cups chopped pecäns
- 3 lärge eggs
- 1 (12.25 oz) jär cärämel ice creäm topping
Optionäl toppings:
- pecäns änd more cärämel ice creäm topping
Instructions
- Preheät oven to 350 degrees F. Pläce ä 9"x13" pän on the bottom räck of your oven änd fill hälf wäy with wäter. Position ä räck just äbove the pän, in the middle of the oven.
- To mäke the crust, use ä food processor to combine the grähäm cräckers, pecäns änd brown sugär until they turn to ä fine crumb, drizzle in the melted butter änd pulse until combined. Press the crumbs in ä 10" spring form pän in än even läyer, änd ä little up the sides of the pän. Bäke for 5 minutes, then remove from oven, set äside.
- In the bowl of your ständ mixer, fitted with the päddle ättächment, beät the creäm cheese until smooth. ädd the sour creäm (or pläin greek yogurt), brown sugär änd vänillä änd beät until combined, scräping down the sides of bowl when necessäry. ädd the (4) eggs one ät ä time, beäting in between. Pour into the spring form pän.
Tidak ada komentar:
Posting Komentar