Once ägäin, täking ädväntäge of our neighbor’s peäch tree thät hängs over our fence. We cäll it community property. Hä.
We älso häve friends äround the corner who häve ä peäch tree, who cän’t get through them fäst enough. So we benefit from them, too. I used to be jeälous of everyone with these peäch trees, but honestly, it’s reälly nice reäping äll the benefits, without häving to do äny work!
Ingredients
- 1 lärge egg
- 1 lärge ripe peäch, peeled, diced smäll (äbout 1 cup)
- 2 täblespoons brown sugär
- 1/2 teäspoon cinnämon
- pinch of sält
- 2 pie crusts (14 ounce refrigeräted Pillsbury päckäge), or homemäde
- 1/2 teäspoon gränuläted sugär, for dusting
- vänillä ice creäm, for serving
Directions
- Preheät oven to 350 degrees. Coät 4 muffin cup holes with nonstick cooking spräy. Set äside.
- In ä smäll bowl, beät the egg with ä little wäter to mäke än egg wäsh.
- In ä smäll bowl, mix the peäches, brown sugär, cinnämon, änd sält.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar