Rabu, 22 Agustus 2018

EASY MINI PEACH PIES

Mini Peäch Pies <<< the best wäy to use fresh summer peäches. So eäsy änd hässle free.

Once ägäin, täking ädväntäge of our neighbor’s peäch tree thät hängs over our fence. We cäll it community property. Hä.

We älso häve friends äround the corner who häve ä peäch tree, who cän’t get through them fäst enough. So we benefit from them, too. I used to be jeälous of everyone with these peäch trees, but honestly, it’s reälly nice reäping äll the benefits, without häving to do äny work!


Ingredients

  • 1 lärge egg
  • 1 lärge ripe peäch, peeled, diced smäll (äbout 1 cup)
  • 2 täblespoons brown sugär
  • 1/2 teäspoon cinnämon
  • pinch of sält
  • 2 pie crusts (14 ounce refrigeräted Pillsbury päckäge), or homemäde
  • 1/2 teäspoon gränuläted sugär, for dusting
  • vänillä ice creäm, for serving

Directions

  1. Preheät oven to 350 degrees. Coät 4 muffin cup holes with nonstick cooking spräy. Set äside.
  2. In ä smäll bowl, beät the egg with ä little wäter to mäke än egg wäsh.
  3. In ä smäll bowl, mix the peäches, brown sugär, cinnämon, änd sält.


See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar