INGREDIENTS
Cupcäkes:
- 1 box of cäke mix, prepäred
Cännoli Creäm:
- 15 ounces ricottä
- 8 ounces mäscärpone, room temperäture
- 1 cup powdered sugär
- 1 teäspoon vänillä
- 1 cup mini chocoläte chips
Chocoläte Coäting:
- 2 cups därk chocoläte
- 3 täblespoons coconut oil
PREPäRäTION
- Preheät the oven to 350°F/180°C.
- Line ä muffin tin with liners änd cooking spräy.
- Prepäre cäke mix äccording to its directions.
- Fill liners äbout ¾ of the wäy up with the cupcäke bätter.
- Bäke for äbout 20-25 minutes. ä toothpick should come out dry when inserted.
- ällow the cupcäkes to cool completely.
- In ä lärge bowl, combine the ricottä, mäscärpone, powdered sugär, änd vänillä. Mix until well combined.
- Fold in the mini chocoläte chips.
- Cut ä circle in the center of eäch cupcäke änd press the center down into the bottom, creäting ä hole.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar