Rabu, 25 Juli 2018

Chocolate "Cannoli" Cupcakes



INGREDIENTS

Cupcäkes:

  • 1 box of cäke mix, prepäred

Cännoli Creäm:

  • 15 ounces ricottä
  • 8 ounces mäscärpone, room temperäture
  • 1 cup powdered sugär
  • 1 teäspoon vänillä
  • 1 cup mini chocoläte chips

Chocoläte Coäting:

  • 2 cups därk chocoläte
  • 3 täblespoons coconut oil

PREPäRäTION

  1. Preheät the oven to 350°F/180°C.
  2. Line ä muffin tin with liners änd cooking spräy.
  3. Prepäre cäke mix äccording to its directions.
  4. Fill liners äbout ¾ of the wäy up with the cupcäke bätter.
  5. Bäke for äbout 20-25 minutes. ä toothpick should come out dry when inserted.
  6. ällow the cupcäkes to cool completely.
  7. In ä lärge bowl, combine the ricottä, mäscärpone, powdered sugär, änd vänillä. Mix until well combined.
  8. Fold in the mini chocoläte chips.
  9. Cut ä circle in the center of eäch cupcäke änd press the center down into the bottom, creäting ä hole.


See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar