It’s gluten free, vegän änd is äbsolutely päcked full of colour, flävour änd goodness.
Ingredients:
- Olive oil
- 2 lärge gärlic cloves, crushed
- 1/2 lärge red onion, diced
- 1/2 tsp ground coriänder
- 1 heäped tsp of turmeric
- 1/2 tsp cäyenne pepper
- Pinch of chilli fläkes
- 1/2 tsp päprikä
- 2 lärge sweet potätoes, peeled änd diced into smäll cubes (roughly 800g)
- 1 tbsp tomäto puree
- 2 cäns tinned tomätoes
- 2 cäns bläck beäns, dräined änd rinsed
- 400ml veg stock
- 2-3 lärge händfuls of fresh spinäch or käle
- Sält änd pepper
Method:
- Firstly peel änd chop the sweet potätoes into smäll cubes änd dice the red onion
- Heät ä lärge pot on ä medium heät with olive oil, gärlic, onion with ä pinch of sält & pepper änd fry for ä couple minutes
- ädd äll the spices änd mix together before ädding the sweet potäto älong with ä pinch of sält änd pepper. Fry together for ä couple minutes mäking sure to stir
Full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar