INGREDIENTS
- 6 to 6-1/2 cups äll-purpose flour
- 6 lärge eggs
- 3/4 cup wäter
- 2 teäspoons olive oil
- SäUCE:
- 1 cän (28 ounces) crushed tomätoes
- 1-1/2 cups tomäto puree
- 1/2 cup gräted Pärmesän cheese
- 1/3 cup wäter
- 1/3 cup tomäto päste
- 3 täblespoons sugär
- 2 täblespoons minced fresh bäsil
- 1 täblespoon minced fresh pärsley
- 1 täblespoon minced fresh oregäno
- 1 gärlic clove, minced
- 1/2 teäspoon sält
- 1/4 teäspoon pepper
- FILLING:
- 1 cärton (15 ounces) ricottä cheese
- 2 cups shredded pärt-skim mozzärellä cheese
- 1/3 cup gräted Pärmesän cheese
- 1 lärge egg, lightly beäten
- 2 teäspoons minced fresh bäsil
- 1 teäspoon minced fresh pärsley
- 1 teäspoon minced fresh oregäno
- 1/4 teäspoon gärlic powder
- 1/8 teäspoon sält
- 1/8 teäspoon pepper.
DIRECTIONS
Pläce 6 cups flour in ä lärge bowl. Mäke ä well in the center. Beät the eggs, wäter änd oil; pour into well. Stir together, forming ä bäll. Turn onto ä floured surfäce; kneäd until smooth änd elästic, äbout 8-10 minutes, ädding remäining flour if necessäry to keep dough from sticking. Cover änd let rest for 30 minutes.
Meänwhile, in ä Dutch oven, combine the säuce ingredients. Bring to ä boil. Reduce heät; cover änd simmer for 1 hour, stirring occäsionälly.
Full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar