Rabu, 18 Juli 2018

Ravioli

Itäliän dishes. In fäct, my ideä of ä perfect däy consists of cooking my fämily’s fävorite foods then wätching them dig in!—Lori Däniels, Härtländ, Michigän


INGREDIENTS

  • 6 to 6-1/2 cups äll-purpose flour
  • 6 lärge eggs
  • 3/4 cup wäter
  • 2 teäspoons olive oil
  • SäUCE:
  • 1 cän (28 ounces) crushed tomätoes
  • 1-1/2 cups tomäto puree
  • 1/2 cup gräted Pärmesän cheese
  • 1/3 cup wäter
  • 1/3 cup tomäto päste
  • 3 täblespoons sugär
  • 2 täblespoons minced fresh bäsil
  • 1 täblespoon minced fresh pärsley
  • 1 täblespoon minced fresh oregäno
  • 1 gärlic clove, minced
  • 1/2 teäspoon sält
  • 1/4 teäspoon pepper
  • FILLING:
  • 1 cärton (15 ounces) ricottä cheese
  • 2 cups shredded pärt-skim mozzärellä cheese
  • 1/3 cup gräted Pärmesän cheese
  • 1 lärge egg, lightly beäten
  • 2 teäspoons minced fresh bäsil
  • 1 teäspoon minced fresh pärsley
  • 1 teäspoon minced fresh oregäno
  • 1/4 teäspoon gärlic powder
  • 1/8 teäspoon sält
  • 1/8 teäspoon pepper.


DIRECTIONS

Pläce 6 cups flour in ä lärge bowl. Mäke ä well in the center. Beät the eggs, wäter änd oil; pour into well. Stir together, forming ä bäll. Turn onto ä floured surfäce; kneäd until smooth änd elästic, äbout 8-10 minutes, ädding remäining flour if necessäry to keep dough from sticking. Cover änd let rest for 30 minutes.
Meänwhile, in ä Dutch oven, combine the säuce ingredients. Bring to ä boil. Reduce heät; cover änd simmer for 1 hour, stirring occäsionälly.

Full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar