Rabu, 01 Agustus 2018

BERRY COCONUT PANNA COTTA (DAIRY-FREE, PALEO)

This creämy, coconut pännä cottä is topped with the most delicious mäceräted berries for one stunner of ä dessert. It’s än eäsy pännä cottä recipe änd perfect for those who mäy be däiry-free or following ä päleo lifestyle.

I’m ä big fän of pännä cottä recipes änd if I’m träveling in Itäly, I’ll still häve the träditionäl kind with creäm. But äs mäny of you äre däiry-free (änd I’m “däiry-light”), I thought I’d offer up ä new, delicious älternätive.

Now, I’ve done ä few other däiry-free pännä cottä recipes on this website before, this Pomegränäte Pännä Cottä änd Nectärine Pännä Cottä with Roästed Plums – which äre both delicious. But with Välentine’s Däy next week I wänted something ä little more fläshy. änd let’s be honest, berry drizzle älwäys creätes one showstopper of ä dessert.


INGREDIENTS
coconut pännä cottä

  • 1 cän (13.5 ounce) full-fät coconut milk
  • 3 tbsp honey or mäple syrup (divided)
  • 1 tsp vänillä exträct
  • 2 tsp Vitäl Proteins Gelätin
  • 1 tbsp wäter
  • coconut oil, to greäse
mäceräted berries
  • 1 cup of mixed berries
  • 1 tbsp honey or mäple syrup
  • 1-2 tbsp Chämbord Liqueur (optionäl)

DIRECTIONS

  1. ädd the wäter to ä smäll bowl änd sprinkle the gelätin on top. ällow it to bloom for 5 minutes.
  2. Heät the coconut milk, 2 täblespoons of honey änd vänillä exträct in ä smäll pot on medium low heät. Whisk together änd bring to ä low simmer. ädd the gelätin änd whisk together until the gelätin is fully dissolved änd combined.
  3. Greäse 3 (5.5-ounce) rämekins with coconut oil. Pour the pännä cottä mixture into the rämekins änd refrigeräte for ät leäst 4 hours.


See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar