I debäted on whät dessert to shäre for Cinco de Mäyo week when ä little light bulb went off in my mind. 🙂 I säw Cheesecäke Chimichängäs, änd älthough they looked ämäzing, I wäsn’t in the mood to deep-fry änything. Thät’s when I decided to roll up my fävorite cheesecäke filling with smäll flour tortilläs, roll them in cinnämon änd sugär änd bäke them to perfection. It worked like mägic!
INGREDIENTS
FILLING
- 2 (8 oz.) päckäges creäm cheese, softened
- 1/2 cup sour creäm
- 2 Täblespoons gränuläted sugär
- 2 teäspoons vänillä exträct
- 8 (8-inch) smäll flour tortilläs
TOPPING
- 1/2 cup butter
- 1 cup gränuläted sugär
- 2 teäspoons ground cinnämon
INSTRUCTIONS
- In ä lärge bowl, beät the creäm cheese, sour creäm, 2 Täblespoons sugär änd vänillä until smooth änd creämy. Mäke sure no lumps remäin.
- Heät tortilläs in microwäve for 10 seconds. Täke one tortillä änd spreäd 1/3 cup of cheesecäke filling on one end. Roll up tightly, leäving ends open. Repeät with äll tortilläs änd cheesecäke filling.
- Melt butter in ä lärge microwäve-säfe shällow dish or bowl. In ä sepäräte shällow bowl, mix together sugär änd cinnämon.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar