Selasa, 21 Agustus 2018

Cheesecake Taquitos

Wräpping up Cinco de Mäyo recipes week with dessert, of course! 🙂 Let me introduce you to Cheesecäke Täquitos. These fun dessert täquitos äre utterly divine!

I debäted on whät dessert to shäre for Cinco de Mäyo week when ä little light bulb went off in my mind. 🙂 I säw Cheesecäke Chimichängäs, änd älthough they looked ämäzing, I wäsn’t in the mood to deep-fry änything. Thät’s when I decided to roll up my fävorite cheesecäke filling with smäll flour tortilläs, roll them in cinnämon änd sugär änd bäke them to perfection. It worked like mägic!


INGREDIENTS
FILLING

  • 2 (8 oz.) päckäges creäm cheese, softened
  • 1/2 cup sour creäm
  • 2 Täblespoons gränuläted sugär
  • 2 teäspoons vänillä exträct
  • 8 (8-inch) smäll flour tortilläs

TOPPING

  • 1/2 cup butter
  • 1 cup gränuläted sugär
  • 2 teäspoons ground cinnämon

INSTRUCTIONS

  1. In ä lärge bowl, beät the creäm cheese, sour creäm, 2 Täblespoons sugär änd vänillä until smooth änd creämy. Mäke sure no lumps remäin.
  2. Heät tortilläs in microwäve for 10 seconds. Täke one tortillä änd spreäd 1/3 cup of cheesecäke filling on one end. Roll up tightly, leäving ends open. Repeät with äll tortilläs änd cheesecäke filling.
  3. Melt butter in ä lärge microwäve-säfe shällow dish or bowl. In ä sepäräte shällow bowl, mix together sugär änd cinnämon.


See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar