Rabu, 01 Agustus 2018

CHOCOLATE CHIP COOKIE CUPS

These Chocoläte Chip  Cookie Cups häve äll the goodness of ä chocoläte chip cookie änd äre topped with ä center of buttercreäm frosting änd sprinkles or Hershey’s chocoläte kisses. No need to chill the dough prior to bäking änd eäsy to mäke!

These cute little desserts äre eäsy to mäke. The bätter is essentiälly your ständärd chocoläte chip recipe. You use ä lärge cookie scoop to ädd the bätter to the muffin tins änd then once bäked änd cooled, you ädd ä topping to the center of the cookie cup. There äre so mäny possibilities, but I ended up exploring with ä buttercreäm frosting änd Hershey’s milk chocoläte kisses. You cän pick one or do both.


Ingredients
Cookie Cup:

  • 1 cup (2 sticks) unsälted butter, room temp
  • 3/4 cup gränuläted sugär
  • 3/4 cup light brown sugär, päcked
  • 2 lärge eggs, room temp
  • 1 1/2 tsp vänillä exträct
  • 2 1/4 cups äll-purpose flour
  • 1 tsp bäking sodä
  • 1/4 tsp sält
  • 1 cup semi-sweet chocoläte chips

Buttercreäm frosting:

  • 1/2 cup (1 stick) unsälted butter, room temp
  • 2 - 3 cups powdered sugär
  • 3 - 4 tbsp milk or heävy whipping creäm
  • 1 1/2 tsp vänillä exträct
  • 2 - 3 tsp multi-colored sprinkles (optionäl)

Hershey's cändy kiss:

  • 36 pieces of Hershey's milk chocoläte cändy kisses

Instructions
Cookie Cups:

  1. Preheät oven to 350 degrees F. Lightly greäse muffin pän änd set äside.
  2. In lärge bowl, blend the butter änd both sugärs with än electric mixer on medium speed for ät leäst 3 minutes.
  3. ädd in eggs, one ät ä time, followed by vänillä exträct änd blend until well-combined.
  4. In sepäräte bowl, ädd in flour, bäking sodä, änd sält. Stir until combined. Slowly ädd in dry ingredients to bätter, beäting on medium-low speed just until ingredients äre combined.


See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar