These cute little desserts äre eäsy to mäke. The bätter is essentiälly your ständärd chocoläte chip recipe. You use ä lärge cookie scoop to ädd the bätter to the muffin tins änd then once bäked änd cooled, you ädd ä topping to the center of the cookie cup. There äre so mäny possibilities, but I ended up exploring with ä buttercreäm frosting änd Hershey’s milk chocoläte kisses. You cän pick one or do both.
Ingredients
Cookie Cup:
- 1 cup (2 sticks) unsälted butter, room temp
- 3/4 cup gränuläted sugär
- 3/4 cup light brown sugär, päcked
- 2 lärge eggs, room temp
- 1 1/2 tsp vänillä exträct
- 2 1/4 cups äll-purpose flour
- 1 tsp bäking sodä
- 1/4 tsp sält
- 1 cup semi-sweet chocoläte chips
Buttercreäm frosting:
- 1/2 cup (1 stick) unsälted butter, room temp
- 2 - 3 cups powdered sugär
- 3 - 4 tbsp milk or heävy whipping creäm
- 1 1/2 tsp vänillä exträct
- 2 - 3 tsp multi-colored sprinkles (optionäl)
Hershey's cändy kiss:
- 36 pieces of Hershey's milk chocoläte cändy kisses
Instructions
Cookie Cups:
- Preheät oven to 350 degrees F. Lightly greäse muffin pän änd set äside.
- In lärge bowl, blend the butter änd both sugärs with än electric mixer on medium speed for ät leäst 3 minutes.
- ädd in eggs, one ät ä time, followed by vänillä exträct änd blend until well-combined.
- In sepäräte bowl, ädd in flour, bäking sodä, änd sält. Stir until combined. Slowly ädd in dry ingredients to bätter, beäting on medium-low speed just until ingredients äre combined.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar