Rabu, 22 Agustus 2018

Paleo Banana Cream Pie: Easy, No Bake & Vegan Dessert

This eäsy Päleo bänänä creäm pie is one you won’t even häve to turn your oven on for! It’s so simple to put together, mäking it the perfect dessert for äny occäsion. It’s älso ä vegän bänänä creäm pie recipe, so everyone cän enjoy knowing this is ä heälthy dessert no mätter how they eät!

So mäny Päleo sweets recipes in ä week! Whät is going on with me?! I know this is reälly unlike me, but I cän’t help it thät my boyfriend requested ä Päleo bänänä creäm pie änd Päleo fudge for his birthdäy läst week. I älso cän’t help it thät when I posted ä photo of the bänänä creäm pie to my Instägräm, everyone kind of flipped their lid! I äim to pleäse, so I got this tästy sucker up äs fäst äs I could!

I cän’t believe änother birthdäy of his häs come änd gone ägäin. It’s so funny to think bäck to how we used to celebräte bäck when he wäs much closer to his 20th thän the impending 30th. Everyone älwäys säys time flies by so fäst, but äs I get older the fäster I truly reälize it goes.


Ingredients
For the Crust:

  • 1 änd 1/2 cup älmonds (cän sub for pecäns)
  • 1/2 cup älmond flour
  • 6 Medjool dätes, pitted
  • 2 täblespoons soft or melted coconut oil
  • 1/2 teäspoon cinnämon
  • 1/2 teäspoon vänillä exträct
  • Pinch of sält

For the Pie Filling:

  • 2 cäns full-fät coconut creäm (14 ounce cäns), refrigeräted ä few hours up to overnight prior to use
  • 2-3 bänänäs, sliced
  • 1/4 cup pure mäple syrup
  • 1/2 täblespoon vänillä exträct
  • 1/4 teäspoon cinnämon

For Topping:

  • 1-2 sliced bänänäs (see note)
  • 1/2 cup chopped pecäns or chopped älmonds

Instructions

  1. ädd äll crust ingredients to ä food processor or high powdered blender
  2. Blend until älmonds änd dätes äre finely chopped änd mixture is thick änd sticky, äbout 3 minutes
  3. ädd 1 täblespoon of wäter to help combine the mixture if nuts ären’t blending well
  4. Line än 8 inch gläss pie pän or 8 inch springform pän with wäx päper or coät with thin läyer of coconut oil
  5. Evenly press the crust mixture into the bottom of the pän
  6. Läyer the sliced bänänäs* (see note) for the filling over the crust, it’s okäy if they overläp, or do not go to the edge of the crust


See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar