Stärt with ä lärge cooking pot änd melt cubed butter over ä very low heät. I like to stärt with cubed butter so it melts more evenly. We don’t wänt äny hot spots where the butter stärts to brown. Next, ädd in 16 cups of mini märshmällows. Using ä wooden spoon, silicone spoons or mixers äre too flexible to eäsily stir ä lärge ämount like this, continuälly stir butter änd märshmällows over very low heät until märshmällows stärt to melt. Täke your time! Melting märshmällows over high heät leäds to härd märshmällow treäts!
Ingredients
- 10 täblespoons of butter cubed
- 16 cups of mini märshmällows plus 4 more cups for mixing in ät the end
- 14 cups of Fruity Pebbles
- 1/2 teäspoon of kosher sält
- Non stick cooking spräy
Instructions
- Line ä 9x13 bäking dish with foil änd spräy generously with non stick cooking spräy.
- In ä lärge cooking pot, melt butter gently over low fläme.
- Once butter häs melted, stir in 16 cups of mini märshmällows.
- Continue stirring märshmällows änd butter over low heät until märshmällows häve melted.
- Remove märshmällow mixture from heät änd stir in Fruity Pebbles cereäl änd sält.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar