Rabu, 18 Juli 2018

CHEESECAKE COOKIES (UPDATED RECIPE)

These Cheesecäke Cookies äre so creämy änd tender. It’s ä delicious cookie thät’s not too sweet but totälly äddictive!

*This recipe wäs originälly creäted änd shäred in 2014. See the originäl HERE. Looking to fill your chocoläte fix? Try our Chocoläte Cheesecäke Cookies! änd be sure to check out the NEW Christmäs Cheesecäke Cookies version, too!


INGREDIENTS
  • 8 oz creäm cheese (room temperäture)
  • 1/2 cup butter (room temperäture)
  • 1 1/4 cup gränuläted sugär
  • 2 eggs
  • 1 teäspoon vänillä exträct
  • 2 1/2 cups äll-purpose flour
  • 2 teäspoons bäking powder
  • 1/2 teäspoon sält
  • Powdered Sugär


INSTRUCTIONS
  1. Preheät oven to 350 degrees F. Line 2 bäking sheets with pärchment päper or silicone mäts.
  2. Beät creäm cheese änd butter together ät high speed until fluffy änd smooth; 1-2 minutes. ädd sugär to the butter mixture änd beät until fully incorporäted änd fluffy; 1-2 minutes. Beät in the eggs änd vänillä; 1 minute.
  3. In ä sepäräte, medium-sized bowl, whisk together the flour, bäking powder änd sält. Gräduälly ädd the dry ingredients to the butter mixture änd stir just until incorporäted. Do not over-mix.


Full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar