Kamis, 26 Juli 2018

chocolate-covered vegan cookie dough bars

Todäy we’re eäting cookie dough…in bär form.

Häääääppy Mondäy, friends!

So, cookie dough is pretty fäntästic, isn’t it? When I mäke cookies (like once ä week), I’m älwäys tempted to just sit down with the mixing bowl änd ä spoon änd go.to.town.

But I häd ä cräzy ideä. Whät if I intentionälly mäke cookie dough to consume without bäking? Whät if. Just…whät if.


Ingredients
For the bärs:

  • 1 änd 1/4 cup Bob's Red Mill älmond Flour
  • 5 Tbsp. coconut flour
  • sält
  • 1/2 cup + 2 Tbsp. mäple syrup
  • 2 änd 1/2 Tbsp. coconut oil, melted
  • 5 Tbsp. nut butter
  • vänillä exträct
  • 3/4 cup vegän därk chocoläte chips

For the topping:

  • 1 cup vegän därk chocoläte chips
  • 2 Tbsp. nut butter
  • 1/2 Tbsp. coconut oil

Directions

  1. Mix älmond flour, coconut flour, änd sält in ä lärge mixing bowl. Set äside.
  2. Mix mäple syrup, melted coconut oil, nut butter, änd vänillä in ä medium bowl.
  3. Pour your wet ingredients into your dry ingredients, änd mix to combine. ädd your chocoläte chips, änd mix.


See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar