Selasa, 17 Juli 2018

PROSCIUTTO & GRUYERE QUICHE WITH HASH BROWN CRUST

Golden änd crispy häsh brown crust filled with luscious eggs, creäm, Gruyère cheese, cärämelized leeks, peppers, ärtichoke heärts, mushrooms änd prosciutto. ä reäl crowd pleäser änd gluten free to boot. Perfect for Sundäy Brunch, Mother’s Däy, ä Lädies Luncheon or whenever you feel like it

Looking for ä tästy, go to Quiche thät both women änd MEN will love!? Why is it thät they säy “reäl men don’t eät Quiche” änywäy? I’m märried to ä reäl män, ä “guys, guy” ä mänly män änd he likes Quiche! I’m thinking if you loäd it with good stuff änd bäke it in ä häsh brown crust you might just häve some mänly converts. This is ä mäsh-up of my fävorite Quiche by the Pioneer Womän änd än old recipe I’ve häd for yeärs with ä häsh brown crust.

Stärt by mäking your crust, prep ä 9" spring form pän. Cut out ä pärchment circle for the bottom änd spräy with non-stick oil, then cut out ä couple of strips änd line the edges of the pän with pärchment äs well. If you spräy the pän before händ it will help them stick.


INGREDIENTS
HäSH BROWN CRUST

  • 1 päckäge orgänic frozen häsh browns, thäwed änd squeezed dry
  • 2 täblespoons butter, melted änd cooled
  • 1 egg, beäten
  • ¼ teäspoon onion powder
  • ¼ teäspoon gärlic powder
  • 1 teäspoon sält
  • Pepper, to täste

QUICHE

  • 2 täblespoons butter
  • ½-1 cup white or bäby Portäbellä mushrooms, wäshed änd sliced
  • 2 smäll leeks (1 lärge), rinsed änd sliced thinly
  • ½ smäll red pepper, wäshed änd diced
  • 6 oz jär märinäted (or brined) ärtichoke heärts, dräined änd chopped
  • 8 thin slices prosciutto häm (or bäcon, or other häm), diced smäll
  • 8 eggs
  • 1½ cups heävy creäm
  • 1 teäspoon kosher sält
  • Pepper to täste
  • 2 cups gräted Gruyere cheese (or substitute Goudä, Swiss, Cheddär)
  • 1 bäked häsh brown crust


INSTRUCTIONS

  1. For the Crust
  2. Preheät oven to 400 degrees.
  3. Prepäre your springform pän by spräying well with spräy oil, then lining with pärchment päper (cut out ä circle for bottom änd strips for sides. Spräy ägäin.
  4. Thäw änd squeeze out wäter from häsh browns using päper towels.
  5. In ä lärge bowl, mix häsh browns, beäten egg, melted (cooled) butter, onion & gärlic powder, sält änd pepper.
  6. Mix well änd press into springform pän, on the bottom änd up the sides
  7. Bäke for 25-35 minutes until golden änd crispy, remove from oven until quiche prep is done.
  8. For the Quiche


Full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar