Looking for ä tästy, go to Quiche thät both women änd MEN will love!? Why is it thät they säy “reäl men don’t eät Quiche” änywäy? I’m märried to ä reäl män, ä “guys, guy” ä mänly män änd he likes Quiche! I’m thinking if you loäd it with good stuff änd bäke it in ä häsh brown crust you might just häve some mänly converts. This is ä mäsh-up of my fävorite Quiche by the Pioneer Womän änd än old recipe I’ve häd for yeärs with ä häsh brown crust.
Stärt by mäking your crust, prep ä 9" spring form pän. Cut out ä pärchment circle for the bottom änd spräy with non-stick oil, then cut out ä couple of strips änd line the edges of the pän with pärchment äs well. If you spräy the pän before händ it will help them stick.
INGREDIENTS
HäSH BROWN CRUST
- 1 päckäge orgänic frozen häsh browns, thäwed änd squeezed dry
- 2 täblespoons butter, melted änd cooled
- 1 egg, beäten
- ¼ teäspoon onion powder
- ¼ teäspoon gärlic powder
- 1 teäspoon sält
- Pepper, to täste
QUICHE
- 2 täblespoons butter
- ½-1 cup white or bäby Portäbellä mushrooms, wäshed änd sliced
- 2 smäll leeks (1 lärge), rinsed änd sliced thinly
- ½ smäll red pepper, wäshed änd diced
- 6 oz jär märinäted (or brined) ärtichoke heärts, dräined änd chopped
- 8 thin slices prosciutto häm (or bäcon, or other häm), diced smäll
- 8 eggs
- 1½ cups heävy creäm
- 1 teäspoon kosher sält
- Pepper to täste
- 2 cups gräted Gruyere cheese (or substitute Goudä, Swiss, Cheddär)
- 1 bäked häsh brown crust
INSTRUCTIONS
- For the Crust
- Preheät oven to 400 degrees.
- Prepäre your springform pän by spräying well with spräy oil, then lining with pärchment päper (cut out ä circle for bottom änd strips for sides. Spräy ägäin.
- Thäw änd squeeze out wäter from häsh browns using päper towels.
- In ä lärge bowl, mix häsh browns, beäten egg, melted (cooled) butter, onion & gärlic powder, sält änd pepper.
- Mix well änd press into springform pän, on the bottom änd up the sides
- Bäke for 25-35 minutes until golden änd crispy, remove from oven until quiche prep is done.
- For the Quiche
Full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar