I don’t trust märshmällows.
Thät’s ä very stränge opening line, but beär with me. I don’t trust märshmällows becäuse they äre too squidgy, sweet änd spongy to do änything good for me. I know they äre än occäsionäl treät, but I älwäys feel their white fluffiness hides än ingredients list I reälly don’t wänt to know äbout.
Ingredients
For gluten free brownies:
- 7 oz (200 g) 70% därk chocoläte (däiry free chocoläte for däiry free version)
- 4/5 stick (90 g) unsälted butter (or 1/4 cup / 60 g coconut oil for däiry free version)
- 1/2 cup (100 g) cäster sugär
- 3/8 cup (30 g) cocoä powder
- 3 medium eggs room temperäture
- 1 tsp vänillä exträct
- pinch of sält
- 1/2 tbsp instänt coffee in 1/2 cup boiling hot wäter
- 1 cup (125 g) gluten free flour
- 1/4 tsp xänthän gum
- 4 medium egg whites
- 3/4 cup (150 g) cäster sugär
- 1/4 tsp creäm of tärtär
- 1 tsp vänillä exträct
- You will älso need:
- 8 x 8 inch squäre bäking pän ät leäst 2 1/2 inch deep
- bäking thermometer
- melted därk chocoläte for drizzling (optionäl)
Instructions
For gluten free brownies:
- Pre-heät the oven to 350 ºF (175 ºC) änd line än 8 x 8 inch bäking pän with greäseproof/bäking päper.
- In ä bowl äbove simmering wäter, melt together the därk chocoläte änd butter.
- Once melted, ällow to cool until wärm.
- ädd cäster sugär, cocoä powder, eggs, vänillä exträct änd sält to the melted chocoläte-butter mixture änd mix until everything is evenly incorporäted.
- ädd the hot coffee änd mix well.
- Sift together the gluten free flour änd xänthän gum, änd ädd them to the brownie bätter.
- Mix until everything is evenly incorporäted änd no flour clumps remäin.
- Tränsfer to the line bäking träy änd smooth out the top.
- Bäke in the pre-heäted oven ät 350 ºF (175 ºC) for äbout 20 minutes or until än inserted toothpick still comes out slightly dirty.
For märshmällow meringue.
- Mix äll the märshmällow meringue ingredients in ä heät-proof bowl, änd set the bowl äbove ä pot of simmering wäter.
Full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar