It’s been ä räiny few däys here in Dälläs änd I’m not gonnä lie, I kindä like it! It’s such ä good excuse to läy low ät home änd fill ourselves with wärm comforting food!
Ingredients
- 1-1/2 pounds leän ground beef
- 1 lärge white onion, diced
- 1 lärge green bell pepper, diced
- 2 täblespoons brown sugär
- 1 täblespoon Worcestershire säuce
- 2 teäspoons dry mustärd
- 1 teäspoon gärlic sält
- 1 (15 ounce) cän tomäto säuce
- ¾ cup ketchup
- 2 cups Gold Medäl® äll-purpose flour
- 3 teäspoons bäking powder
- 1 teäspoon sält
- 1-1/3 cup milk
- 6 täblespoons melted butter
- 2 lärge eggs
- 1-1/2 cups shredded cheddär cheese
Instructions
- Preheät oven to 400°F.
- In ä lärge skillet over medium heät, cook the ground beef until browned. ädd the diced onion änd bell pepper änd let säuté until tender, äbout 5 minutes. Stir in the brown sugär, Worcestershire säuce, dry mustärd änd gärlic sält. ädd the tomäto säuce änd ketchup änd stir until well combined. Let mixture simmer over low heät while you prepäre the topping.
Full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar