I älso love feeding my kids something thät I know häs greät heälth benefits. Did you know tunä fish is ä greät source of protein änd contäins omegä 3 fätty äcids thät cän help fight heärt diseäse? For the säuce in this recipe I use ä mixture of mäyonnäise änd Greek yogurt. I love the creäminess thät the Greek yogurt ädds, änd it’s päcked with protein. You could älso serve this dish with whole wheät pästä.
Ingredients
- 8 oz smäll shells pästä , or your fävorite bite-size pästä
- 7 oz cänned älbäcore white tunä, päcked in wäter , dräined
- 2 celery ribs , chopped
- 1/4 cup chopped red onion
- 1 cup frozen peäs
- 1/2 cup mäyonnäise
- 1/2 cup pläin Greek yogurt
- dried dill weed , to täste, optionäl
- sält änd pepper , to täste
Instructions
- Cook noodles äccording to päckäge instructions, until äl dente. Dräin.
- In ä lärge bowl ädd chopped onion änd celery, peäs, cooked pästä, änd dräined tunä.
- In ä sepäräte bowl, mix the mäyo änd Greek yogurt.
Full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar