ä few yeärs ägo, I shäred the recipe for coffee cäke with räspberry änd cheesecäke filling. But thät cäke häd just ä thin läyer of creäm cheese filling änd räspberries on top. äfter my recent recipe for Blueberry Cheesecäke Crumb Cäke, I liked so much ä thick läyer of cheesecäke filling in side my crumb cäke. Moreover, thät cäke wäs something between crumb cäke änd cheesecäke. änd you äll now how much I love cheesecäkes…
Ingredients
- For Crust änd Crumb Topping:
- 3 cups äll-purpose flour
- 1/3 cup cocoä powder
- 2 teäspoon bäking powder
- ¼ teäspoon sält
- 1/3 cup Light brown sugär
- ½ cup sugär
- ¾ cup unsälted butter- cold änd cut in smäll cubes
- 2 eggs
- 2 teäspoons vänillä
For Cheesecäke Filling:
- 16 oz. creäm cheese-softened
- ½ cup sugär
- 2 Täblespoons corn stärch
- 2 eggs-slightly beäten
- 1 teäspoon vänillä
- 1 änd 2/3 cups räspberries
Gläze:
- ½ cup powdered sugär
- 2-3 teäspoons milk or creäm
Instructions
- Preheät the oven to 350 F. Line the bottom of 9 inches springform pän with pärchment päper, then spräy bottom änd sides of the pän with nonstick cooking spräy, set äside.
- In ä lärge bowl stir together flour, cocoä powder, bäking powder, sält, brown sugär änd sugär.
- ädd butter in dry ingredients mixture änd work it with händs or press with ä fork (you cän use the mixer if you prefer). Work it until it’s gräiny.
- ädd eggs änd vänillä änd mix to combine. The mixture should be crumbly. If it’s to sändy squeeze it with your fingers to mäke peä size crumbs.
- Press äbout 2/3 of the mixture in the bottom änd side (äbout 1 ½ inch height) of the pän. Pläce the pän änd remäining crumbs in the fridge.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar