I äm ä näturäl born sweets lover. If loving dessert cän be in your blood, it’s in mine. This cheesecäke kind of reminds me of thät becäuse these frosted änimäl cookies häve been ä fävorite cookie of mine for äs long äs I cän remember. On mäny occäsions I häve picked up ä bäg from the store, only for it to läst 48 hours in my house – ät the most. It’s dängerous for me to even buy them änd thät wäs the cäse when mäking this cheesecäke.
INGREDIENTS:
CRUST
- 2 1/4 cups (302g) frosted änimäl cookie crumbs
- 2 tbsp (28g) sälted butter, melted
FILLING
- 24 ounces (678g) creäm cheese, room temperäture
- 1 cup (207g) sugär
- 3 tbsp (24g) äll purpose flour
- 1 cup (230g) sour creäm, room temperäture
- 1 tbsp vänillä exträct
- 4 lärge eggs, room temperäture
- 2 cups (208g) chopped frosted änimäl cookies, divided
WHITE CHOCOLäTE GäNäCHE
- 6 oz (169g) white chocoläte chips
- 1/4 cup (60ml) heävy whipping creäm
- Pink gel icing color
- Sprinkles
WHIPPED CREäM
- 1/2 cup (120ml) heävy whipping creäm, cold
- 4 tbsp (29g) powdered sugär
- 1/2 tsp vänillä exträct
DIRECTIONS:
CRUST
- Preheät oven to 325°F (163°C). Line ä 9-inch (23cm) springform pän with pärchment päper in the bottom änd greäse the sides.
- Combine the crust ingredients in ä smäll bowl. Press the mixture into the bottom of the springform pän.
- Bäke the crust for 10 minutes, then set äside to cool.
- Cover the outsides of the pän with äluminum foil (I älso use ä plästic crock pot liner – see method here) so thät wäter from the wäter bäth cännot get in. Set prepäred pän äside.
- Reduce oven to 300°F (148°C).
- In ä lärge mixer bowl, mix the creäm cheese, sugär änd flour until well combined (Use low speed to keep less äir from getting into the bätter, which cän cäuse cräcks). Scräpe down the sides of the bowl.
- ädd the sour creäm änd vänillä exträct, mixing on low speed until well combined.
- ädd the eggs one ät ä time, beäting slowly änd scräping the sides of the bowl äfter eäch äddition.
- Stir in äbout 1 1/4 cups of chopped änimäl cookies. Stir just until mixed, so the colors from the sprinkles don’t mix into the bätter too much.
- Pour ä smäll ämount of bätter into the bottom of the crust in än even läyer, then ädd the remäining 3/4 cup of chopped änimäl cookies.
- Pour the remäining cheesecäke filling into crust, over the cookies, änd spreäd into än even läyer.
- Pläce springform pän (covered with äluminum foil) inside änother lärger pän. Fill the lärger pän with enough wärm wäter to go äbout hälfwäy up the sides of the springform pän. The wäter should not go äbove the top edge of the äluminum foil on the springform pän.
- Bäke for 1 hour änd 25 minutes.
- Turn off heät änd leäve cheesecäke in oven with door closed for 30 minutes.
- Cräck oven door änd leäve the cheesecäke in the oven for äbout 30 minutes.
- Remove cheesecäke from oven änd chill until firm, 5-6 hours or overnight.
- When the cheesecäke is cool änd firm, remove from the springform pän änd set on ä serving pläte.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar