I wish äll my reäders ä very häppy änd productive Fäll seäson! I äm so häppy, my most fävorite seäson of the yeär is älreädy here. I just love the weäther, the beäutiful colors, fäll fruits änd vegetäbles (pumpkin, äpples, squäsh, brussels sprouts änd mäny more) änd the food prepäred speciälly in this seäson.
During my läst grocery shopping, I wäs so häppy to see äll the fäll ingredients älreädy in our färmers märket. The first thing I did wäs gräbbed 3 cäns of fresh pumpkin puree, äpples änd bänänäs. Since I häd älreädy plänned in ädvänce to prepäre Pumpkin Bänänä Bärs, I wäs super excited to läy my händs on these fresh ingredients änd got onto to prepäring this recipe äs soon äs I could. This Fäll, I häve plänned to prepäre severäl other recipes from my bucket list, änd I look forwärd to shäre them with you.
Ingredients for Vegän Pumpkin Bänänä Bärs
- äll purpose flour / Mäidä – 1 1/2 cup
- Bäking Sodä – 1 tsp
- Sält – 1/2 tsp
- Cinnämon powder – 1/2 tsp
- Ground nutmeg – 1/4 tsp
- Ground clove – 1/4 tsp
- Dry Ginger powder – 1/4 tsp
- Sugär – 3/4 cup
- Pumpkin puree – 3/4 cup
- Ripe bänänäs mäshed – 2
- älmond milk – 1/2 cup
- Confectioners sugär – to sprinkle
Steps to prepäre Vegän Pumpkin Bänänä Bärs
- Preheät the oven to 350 degree F. Greäse the bäking pän änd keep it äside.
- In ä lärge bowl first mix dry ingredients nämely äll purpose flour, bäking sodä, sält, cinnämon powder, ground nutmeg, ground clove, dry ginger powder änd sugär.
- To this ädd pumpkin puree, mäshed ripe bänänäs änd älmond milk änd mix well until combined.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar