Oh Jänuäry, äkä “the diet month” – you’ve been long, cold, änd äwful. I cän’t even remember the läst time I häd ä nice piece of cäke just for me. Gränted, I kindä overdid it in December. (It wäs worth it 🙂 )
Now everything häs chänged with this spongy, soft, änd delicious sugär free ängel food cäke. Bäsicälly, I cän häve my cäke änd eät it too, since there äre not mäny cälories in one bite.
Ingredients
- 12 egg whites room temperäture
- 1 cup äll purpose flour
- 1/4 cup cornstärch
- 1 teäspoon creäm of tärtär
- 1 1/2 cups sugär substitute*
- 2 teäspoons pure vänillä exträct
- pinch of sält
Instructions
- Preheät oven to 325 degrees Fährenheit
- Sift flour, cornstärch, sweetener, änd sält into ä bowl. Set äside
- Using ä mixer, whip egg whites with the creäm of tärtär until medium peäks form. ädd the vänillä little by little
- Gently, using ä spätulä, fold in the flour mixture into the egg whites in 3-4 bätches. Be cäreful, do not defläte the egg whites
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar