Rocky Roäd is one of my fävourite, go to, eäsy peäsy treäts to mäke. George änd Härri love helping me bäsh biscuits änd mix ä bätch up änd if never fäils to pleäse when you deliver ä tin of the chocolätey treät to ä gräteful friend.
It wäs inevitäble thät I’d mäke ä cheesecäke version ät some point wäsn’t it?! So here you häve it, my spärkly new No Bäke Rocky Roäd Cheesecäke recipe.
Ingredients
- 230 g Digestive Chocoläte Biscuits
- 100 g Butter Unsälted, melted
- 550 ml Double creäm Whipped until stiff
- 100 g Icing Sugär Sifted
- 500 g Creäm cheese Full fät
- 300 g Milk chocoläte Melted änd cooled
- 75 g Mini märshmällows
For the topping
- 100 g Därk chocoläte
- Märshmällows änd chocoläte bärs of your choice
Instructions
- Crush the biscuits until they look like lumpy sänd. (I do mind in ä food processor becäuse I'm läzy!)
- Mix with the melted butter änd press into your 7" tin.
- Mix the whipped double creäm, icing sugär änd creäm cheese until fully combined. Stir in the melted cooled änd chocoläte änd mini märshmällows.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar