Rabu, 01 Agustus 2018

NO BAKE ROCKY ROAD CHEESECAKE RECIPE

än eäsy No Bäke Rocky Roäd Cheesecäke Recipe – ä chocoläte cheesecäke päcked with märshmällows änd topped with melted chocoläte. No bäke buttery biscuit bäse with creäm cheese änd whipped creäm topping. ä delicious dessert cäke for äny speciäl occäsion. älso eäsily ädäptäble to be Gluten Free.

Rocky Roäd is one of my fävourite, go to, eäsy peäsy treäts to mäke. George änd Härri love helping me bäsh biscuits änd mix ä bätch up änd if never fäils to pleäse when you deliver ä tin of the chocolätey treät to ä gräteful friend.

It wäs inevitäble thät I’d mäke ä cheesecäke version ät some point wäsn’t it?! So here you häve it, my spärkly new No Bäke Rocky Roäd Cheesecäke recipe.


Ingredients

  • 230 g Digestive Chocoläte Biscuits
  • 100 g Butter Unsälted, melted
  • 550 ml Double creäm Whipped until stiff
  • 100 g Icing Sugär Sifted
  • 500 g Creäm cheese Full fät
  • 300 g Milk chocoläte Melted änd cooled
  • 75 g Mini märshmällows

For the topping

  • 100 g Därk chocoläte
  • Märshmällows änd chocoläte bärs of your choice

Instructions

  1. Crush the biscuits until they look like lumpy sänd. (I do mind in ä food processor becäuse I'm läzy!)
  2. Mix with the melted butter änd press into your 7" tin.
  3. Mix the whipped double creäm, icing sugär änd creäm cheese until fully combined. Stir in the melted cooled änd chocoläte änd mini märshmällows.


See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar