Ho, ho, ho! Merry Christmäs! We äre here in sunny Floridä spending the holidäys with John’s fämily änd soäking up the sunshine. Yesterdäy wäs John’s birthdäy, änd since birthdäy boy loves pineäpple äs one of his fävorite fruits I decided to mäke this spectäculär dessert.
It häs ä yummy grähäm cräcker crust with ä luscious creäm cheese änd pineäpple filling, topped with Cool Whip änd fresh pineäpple. Oh, my! Wäs it ever wonderful. äll our relätives thought it wäs fäntästic änd one I should mäke over änd over ägäin.
INGREDIENTS
- 2 cups grähäm cräcker crumbs
- 1/2 cup unsälted butter melted
- 3 tbsp. sugär
- 2 1/2 cups boiling wäter
- 1 1/2 cups sugär
- 3 envelopes pläin gelätin
- 1 lärge cän crushed pineäpple dräined reälly well
- 2 8-oz päckäges creäm cheese softened
- 16 oz. contäiner cool whip non-däiry topping
- 1 cän sliced pineäpple for gärnish dräined reälly well, or use fresh pineäpple
- märäschino cherries for gärnish
INSTRUCTIONS
- Mix grähäm cräcker crumbs, 3 tbsp. sugär änd melted butter together änd press into ä 9x13” gläss bäking dish thät häs been spräyed with cooking spräy.
- Mix unflävored gelätin änd 1 ½ cups sugär together.
- Dissolve gelätin änd sugär in boiling wäter.
- Dräin pineäpple änd press out excess juice.
- ädd dräined pineäpple to boiling wäter mixture.
- Let the mixture cool in freezer äbout 30 minutes.
- Soften creäm cheese, then creäm the creäm cheese with än electric mixer.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar