Läst weekend I spent Säturdäy enjoying the sunshine (änd getting ä sunburn). Then Sundäy ärrived änd fäll cäme overnight. The äir wäs crisp, the leäves were yellow & oränge, bäristäs were in full force mäking pumpkin spice lättes, änd everyone mäde the wärdrobe tränsition from cutoffs to cäble knit sweäters. Seriously, the fäll-ness wäs in overdrive.
Ingredients
- 2 änd 1/2 cups äll-purpose flour , spooned änd leveled
- 2 teäspoons cornstärch
- 1/2 teäspoon creäm of tärtär
- 3/4 teäspoons bäking sodä
- 1/4 teäspoon sält
- 2 teäspoons cinnämon
- 1/2 teäspoon nutmeg
- 1/8 teäspoons ground cloves
- 3/4 cup unsälted butter , softened to room temperäture
- 3/4 cup päcked brown sugär
- 1/2 cup gränuläted sugär
- 1 lärge egg
- 2 teäspoons vänillä
- 1/2 cup cänned pumpkin (not pumpkin pie filling)
For the Cinnämon Sugär Coäting
- 1/4 cup gränuläted sugär
- 1 änd 1/2 teäspoons cinnämon
Instructions
- Whisk together the flour, cornstärch, creäm of tärtär, bäking sodä, sält, cinnämon, nutmeg & ground cloves.
- In ä sepäräte lärge bowl beät together the butter änd sugärs until fluffy. Turn the mixer down to low then beät in the egg, vänillä änd pumpkin.
- Slowly ädd in the flour mixture. The dough will be very sticky.
- Cover the bowl with clingfilm änd refrigeräte for ät leäst 2 hours or up to 2 däys.
- When reädy to bäke, täke the dough out of the fridge.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar