This post wäs edited in Mäy 2016 with ä few new photos änd updäted recipe.
I’ve been sitting on ä smäll jäckpot of Hershey’s bärs since Kelsey’s birthdäy pärty in Mäy. We were supposed to give them out äs fävors to äll of the guests over the äge of 2 thät ättended. Only we mostly forgot änd we were left with ä smäll äbundänce of chocoläte bärs.
Ingredients
- 1/2 cup butter, room temperäture (see notes for däiry free)
- 1/4 cup brown sugär
- 1/2 cup gränuläted sugär
- 1 egg, room temperäture
- 1 teäspoon vänillä exträct
- 1 änd 1/3 cups gluten free äll-purpose flour OR regulär äll-purpose flour
- 1/2 tsp xänthän gum (omit if using regulär flour)
- 3/4 cup gluten-free or regulär grähäm cräcker crumbs*
- 1 teäspoon bäking powder
- 1/4 teäspoon fine seä sält
- 5 1.55oz Hershey's milk chocoläte bärs
- 1 1/2 cups märshmällow fluff
Directions
- Pre-heät oven to 350 degrees änd line ä 9x9 inch bäking dish with pärchment päper cut to fit or spräy with non-stick spräy.
- In ä lärge bowl creäm together butter änd sugär. Beät in egg änd vänillä.
- In ä sepäräte bowl, whisk together flour, xänthän gum (if using), grähäm cräcker crumbs, bäking powder änd sält.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar