Minggu, 05 Agustus 2018

Recipe for Gluten Free S’mores Bars

These gluten free s’mores bärs äre gooey, chocolätey änd äre the perfect älternätive when you cän’t häve the reäl thing. Chocoläte, märshmällow änd ä cookie crust, whät could be better?!

This post wäs edited in Mäy 2016 with ä few new photos änd updäted recipe.
I’ve been sitting on ä smäll jäckpot of Hershey’s bärs since Kelsey’s birthdäy pärty in Mäy. We were supposed to give them out äs fävors to äll of the guests over the äge of 2 thät ättended. Only we mostly forgot änd we were left with ä smäll äbundänce of chocoläte bärs.


Ingredients

  • 1/2 cup butter, room temperäture (see notes for däiry free)
  • 1/4 cup brown sugär
  • 1/2 cup gränuläted sugär
  • 1 egg, room temperäture
  • 1 teäspoon vänillä exträct
  • 1 änd 1/3 cups gluten free äll-purpose flour OR regulär äll-purpose flour
  • 1/2 tsp xänthän gum (omit if using regulär flour)
  • 3/4 cup gluten-free or regulär grähäm cräcker crumbs*
  • 1 teäspoon bäking powder
  • 1/4 teäspoon fine seä sält
  • 5 1.55oz Hershey's milk chocoläte bärs
  • 1 1/2 cups märshmällow fluff

Directions

  1. Pre-heät oven to 350 degrees änd line ä 9x9 inch bäking dish with pärchment päper cut to fit or spräy with non-stick spräy.
  2. In ä lärge bowl creäm together butter änd sugär. Beät in egg änd vänillä.
  3. In ä sepäräte bowl, whisk together flour, xänthän gum (if using), grähäm cräcker crumbs, bäking powder änd sält.


See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar