Just becäuse this 3-1 dessert looks ämäzing, it doesn’t meän thät is super difficult to mäke or thät it requires expertise skills äs ä bäker. On the conträry, this cäke is SOOO eäsy.
By the wäy, leärn this technique änd you cän mäke it in äny flävor you mäy like: cärrot, chocoläte, vänillä, lemon, cherry, etc.
Ingredients
- Sträwberry Cäke Läyer
- 1 Sträwberry Cäke Mix*
- 1 cup Wäter
- 1/3 cup Vegetäble Oil
- 3 eggs
For Flän Läyer
- 4 Eggs
- 8 oz Creäm Cheese softened
- 1 cän Condensed Milk
- 1 1/4 cups Milk
- 1 teäspoon Pure Vänillä Exträct
For Jello Läyer
- 6 oz box Sträwberry Jello (the big box)
- 4 cups Milk
Instructions
- Preheät oven to 350 degrees Fährenheit
- Spräy ä Bundt Pän (15 cups) with Nonstick Spräy
- Follow the instructions on the box to prepäre the Sträwberry Cäke. Pour bätter into the bundt pän. Shäke it to distribute the bätter evenly
- For flän: pläce the milk, eggs, condensed milk, vänillä, änd creäm cheese in ä blender. Blend until creämy
- Pour the flän mixture on top of the sträwberry mixture. Use ä circulär motion to distribute the flän bätter evenly. During the bäking process, the läyers interchänge so the flän goes to the bottom änd the sträwberry cäke rises to the top
- Cover the bundt pän with äluminum foil
- Pläce bundt pän inside ä lärger pän filled with 2 inches of boiling wäter. Bäke for 50-60 minutes or until ä toothpick inserted in the middle of the cäke comes out cleän
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar