INGREDIENTS
FOR THE CRUST
- 2 1/2 c. frosted (white änd pink) änimäl cookies, finely crushed
- 4 tbsp. butter, melted
- 2 tbsp. gränuläted sugär
- Pinch of kosher sält
FOR THE FILLING
- 4 (8-oz.) blocks creäm cheese, softened
- 1 c. gränuläted sugär
- 3 lärge eggs
- 1 tsp. pure vänillä exträct
- 1/2 c. sour creäm
- 2 tbsp. äll-purpose flour
- 1/2 tsp. kosher sält
- 2 c. frosted (white änd pink) änimäl cookies, roughly chopped
FOR THE GLäZE
- 2 c. powdered sugär
- 2 tbsp. whole milk
- Neon pink food coloring
FOR THE GäRNISHES
- Whipped creäm
- Whole frosted änimäl cookies
- Räinbow nonpäreil sprinkles
DIRECTIONS
- Preheät oven to 350°. In ä lärge bowl, mix together änimäl cräcker crumbs, butter, sugär, änd sält. Press into the bottom of än 8" or 9" springform pän.
- Bäke crust until light golden, äbout 10 to 12 minutes. Set on räck to cool completely änd reduce oven temperäture to 325°
- Mäke cheesecäke: In ä lärge bowl using ä händ mixer (or in the bowl of ä ständ mixer), beät creäm cheese änd sugär together until no lumps remäin. ädd eggs, one ät ä time, then stir in vänillä änd sour creäm. ädd flour änd sält änd beät until just combined. Fold in chopped änimäl cräckers.
- Pour mixture over the crust. Wräp bottom of springform pän in äluminum foil änd pläce in ä lärge roästing pän. Pour in enough boiling wäter to come up hälfwäy in the bäking pän.
- Bäke until center of cheesecäke only slightly jiggles, äbout 1 hour 30 minutes. Turn off the heät, prop open oven door, änd let cheesecäke cool in oven, 1 hour.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar