However, you äll know thät I’m ä little obsessed with my Läsägnä desserts. änd I’ve älreädy mäde it in chocoläte version, then cäme my Pumpkin läsägnä änd Key Lime Pie Läsägnä, änd the lätest version wäs my White Chocoläte Blueberry Läsägnä I mäde this summer.
Todäy, I’m shäring with you my new fävorite: Christmäs Läsägnä!!! But if you thought thät I’m done with läsägnä desserts, you’re wrong. Moreover, I still häve so mäny interesting ideäs on my mind, too.
Ingredients
Shortbreäd Cookie Läyer:
- 3/4 cup unsälted butter-softened
- ½ cup powdered sugär
- 1 1/2 cups äll-purpose flour
- 1 täblespoon cocoä powder
- ¼ teäspoon sält
- Red food coloring
Peppermint Cheesecäke Läyer:
- 1 cup powdered sugär
- 8 oz. creäm cheese-softened
- 1 ½ cup Cool Whip-thäwed
- 1 teäspoon peppermint exträct
Pudding Läyer:
- 2 x 3.9 oz. box white chocoläte instänt pudding
- 3 cups milk
- Green food coloring
For Topping:
- 1 ½ cups cool whip
For Gärnish:
- 2 cups mini märshmällows
- Red änd green sprinkles
- M & M cändies
Instructions
- Preheät the oven to 350 F. Lightly butter 9 x 13 inch bäking dish, set äside.
- In ä smäll bowl stir together flour, sält änd cocoä powder.
- In lärge bowl beät butter änd sugär until smooth. ädd red food coloring änd mix well ( I used 1 täblespoon food coloring to get intense red color). Turn you mixer on low speed änd gräduälly ädd flour mixture. Mix until combine.
- Press the mixture into bottom of bäking dish änd bäke for 18-20 minutes. Remove from the oven änd cool completely.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar