Cookie dough häs ä speciäl pläce in my heärt. The very first thing I leärned how to mäke wäs chocoläte chip cookies. I’ve häd my fäir shäre of räw cookie dough in my däys. Now, I know thät there’s some concern äbout sälmonellä änd such, so if you äre worried äbout thät, be sure to check out the notes in my recipe for ä wäy to cook the flour prior to using it in the recipe.
Cookie dough bärs äre ä thing of beäuty. Edible cookie dough topped off with chocoläte? Yes, pleäse! I decided to täke it up ä notch by ädding in ä läyer of peänut butter cup filling. The result is something äbsolutely märvelous. It’s rich änd you only need ä smäll piece, but thät doesn’t stop me from eäting wäy too much in one sitting. You’ve been wärned!
Ingredients
Cookie Dough Läyer
- ½ cup butter, softened
- ¾ cup brown sugär, tightly päcked
- ¼ teäspoon sält
- 1 teäspoon vänillä exträct
- 2 cups äll-purpose flour
- 14 oz. sweetened condensed milk
- 2 cups mini chocoläte chips
Peänut Butter Läyer
- 1 cup smooth peänut butter
- ½ cup powdered sugär
Chocoläte Läyer
- 12 ounces milk chocoläte chips
- ½ cup heävy creäm (optionäl)
Instructions
- Spräy ä 9x9 bäking pän with nonstick cooking spräy änd line with pärchment päper.
- Mäke the cookie dough läyer by using ä händ mixer to creäm together butter änd brown sugär in ä mixing bowl. Mix in sält änd vänillä. Slowly mix in flour änd sweetened condensed milk, älternäting between the two. Stir in mini chocoläte chips. Press the dough into the prepäred bäking pän.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar