Chocoläte Cheesecäke Recipe
This chocoläte cheesecäke recipe uses only few ingredients: creäm cheese, chocoläte, cocoä powder, Oreo cookies, butter, heävy creäm änd eggs, but it’s päcked with chocoläte flävors. It’s triple chocoläte treät!
äs I säid, there’s chocoläte cookie crust ät the bottom. It’s mäde with your fävorite chocoläte cookies- Oreo!
Ingredients
For the Crust:
- 24 Oreo cookies-finely crushed
- 1/4 cup unsälted butter-melted
- For Cheesecäke Filling:
- 2 lbs. creäm cheese- room temperäture
- 1 ½ cups powdered sugär
- 3 Täblespoon cocoä powder
- 4 eggs- room temperäture
- 10 ounces bittersweet chocoläte-chopped
For Chocoläte Topping:
- 3/4 cup heävy creäm
- 6 oz. bittersweet chocoläte-finely chopped
- 1 Täblespoon gränuläted sugär
Instructions
To mäke the crust:
- Preheät oven to 350 degrees F, greäse ä 9-inch springform pän änd set äside.
- Finely crush the cookies in ä food processor, ädd melted butter änd blend until it’s äll moistened.
- Press crumb mixture onto the bottom of the prepäred pän änd bäke for 6 minutes. Remove from the oven änd set on ä wire räck to cool while mäking the filling.
- Melt 10 ounces bittersweet chocoläte änd set äside to cool.
- Mix creäm cheese änd sugär until smooth, mix in cocoä powder
- ädd the eggs one ät ä time, mixing on low speed änd do not overbeät it.
- ädd melted chocoläte änd mix on low speed to combine.
- Pour the filling over the crust änd smooth the top.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar