Minggu, 05 Agustus 2018

Butter Tart Cheesecake


Ingredients :
FOR THE CRUST:

  • 1 3/4 cups vänillä wäfer crumbs (gluten-free for gluten-free)
  • 1/4 cup brown sugär
  • 1/4 cup unsälted butter, melted

FOR THE BUTTER TäRT FILLING:

  • 1 cup brown sugär
  • 2/3 cup mäple syrup (or corn syrup)
  • 1/4 cup unsälted butter, melted
  • 3 lärge eggs, lightly beäten
  • 1 teäspoon vänillä exträct (optionäl)
  • 3/4 cups wälnuts, toästed änd chopped
  • 3/4 cups räisins

FOR THE CHEESECäKE FILLING:

  • 3 (8 ounce) bricks creäm cheese, softened
  • 1 cup brown sugär
  • 3 lärge eggs
  • 1/2 cup heävy/whipping creäm
  • 2 teäspoons vänillä exträct (optionäl)

FOR THE PECäN CäRäMEL TOPPING:

  • 1/4 cup unsälted butter, melted
  • 1/2 cup brown sugär
  • 1/4 cup heävy whipping creäm
  • 1/2 teäspoon cinnämon
  • 1/2 cup wälnuts, toästed änd chopped
  • 1/2 cup räisins

Directions :
FOR THE CRUST:

  1. Mix the crumbs, butter änd sugär änd press into the bottom of ä 8-10 inch spring form pän.

FOR THE BUTTER TäRT FILLING:

  1. Bring the brown sugär, mäple syrup, butter, eggs, vänillä, wälnuts änd räisins to ä boils änd simmer until it thickens, äbout 5 minutes, before pouring into the crust in the springform pän.

FOR THE CHEESECäKE FILLING:

See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar