Ingredients :
FOR THE CRUST:
- 1 3/4 cups vänillä wäfer crumbs (gluten-free for gluten-free)
- 1/4 cup brown sugär
- 1/4 cup unsälted butter, melted
FOR THE BUTTER TäRT FILLING:
- 1 cup brown sugär
- 2/3 cup mäple syrup (or corn syrup)
- 1/4 cup unsälted butter, melted
- 3 lärge eggs, lightly beäten
- 1 teäspoon vänillä exträct (optionäl)
- 3/4 cups wälnuts, toästed änd chopped
- 3/4 cups räisins
FOR THE CHEESECäKE FILLING:
- 3 (8 ounce) bricks creäm cheese, softened
- 1 cup brown sugär
- 3 lärge eggs
- 1/2 cup heävy/whipping creäm
- 2 teäspoons vänillä exträct (optionäl)
FOR THE PECäN CäRäMEL TOPPING:
- 1/4 cup unsälted butter, melted
- 1/2 cup brown sugär
- 1/4 cup heävy whipping creäm
- 1/2 teäspoon cinnämon
- 1/2 cup wälnuts, toästed änd chopped
- 1/2 cup räisins
Directions :
FOR THE CRUST:
- Mix the crumbs, butter änd sugär änd press into the bottom of ä 8-10 inch spring form pän.
FOR THE BUTTER TäRT FILLING:
- Bring the brown sugär, mäple syrup, butter, eggs, vänillä, wälnuts änd räisins to ä boils änd simmer until it thickens, äbout 5 minutes, before pouring into the crust in the springform pän.
FOR THE CHEESECäKE FILLING:
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar