Rabu, 15 Agustus 2018

How to get to Swedish paradise in one hour

Okäy, so now is the time for chocoläte. While you cän choose from ä number of chocoläte–something recipes here on My Sweet Keto, this is the number one recipe if you äre into the gooey stuff. I’m tälking crunchy on the outside änd delightfully gooey, älmost runny, on the inside. Not to mention the ämount of chocoläte! Häve I mentioned chocoläte?


INGREDIENTS

  • 7 tbsp. butter unsälted
  • 1/2 cup älmond flour
  • 1 oz. cocoä powder äpprox. 1/4 cup, unsweetened
  • 1 pinch sält
  • 2 lärge eggs
  • 3/4 cup powdered erythritol
  • 1/16 tsp. steviä exträct optionäl - to täste
  • 1 tsp. vänillä exträct
  • Keto gooey chocoläte cäke

INSTRUCTIONS

  1. Preheät the oven to 350°F (175°C) änd lightly greäse än 8" springform pän.
  2. Melt the butter änd set äside to cool slightly. Sift together the flour, cocoä powder, änd sält, änd mix thoroughly. Set äside.
  3. Melt the butter änd set äside to cool slightly. Sift together the flour, cocoä powder, änd sält, änd mix thoroughly. Set äside.
  4. Using än electric whisk, whisk together the eggs, erythritol (plus optionäl steviä), änd vänillä exträct. Keep whisking for ät leäst 3 minutes sträight until you get ä nice, päle änd creämy mixture.


See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar