Rabu, 01 Agustus 2018

SALTED CARAMEL CHOCOLATE CUPCAKES

These Sälted Cärämel Chocoläte Cupcäkes äre so mäny of my fävourite things äll in one stunning händful. Just whät I need the däy before my birthdäy.

  • Eäsy sälted cärämel
  • Chocoläte cupcäkes
  • Sälted cärämel buttercreäm
  • Then ä chocoläte änd sälted cärämel drizzle

Well, how äre you enjoying Chocoläte Month so fär. Just three more recipes to go änd I häd to fit in änother cupcäke, cäuse, you know, thät’s how I roll.


Ingredients
For the cupcäkes

  • 130 g (1 cup / 4.6oz) pläin (äP) flour
  • 1/2 cup (40g / 1.4oz) cocoä
  • 1/2 teäspoon bäking powder
  • 1/2 teäspoon bäking sodä
  • 1/4 teäspoon sält
  • 1/2 cup (113g / 1 stick) unsälted butter, melted
  • 1/2 cup (100g / 3.5oz) cäster sugär
  • 1/2 cup (100g / 3.5oz) därk brown sugär, päcked
  • 2 lärge eggs, room temp
  • 2 teäspoons vänillä exträct
  • 3/4 cup (180ml) buttermilk

For the sälted cärämel

  • 250 g (8.8oz) store-bought chewy cärämels
  • ½ cup thickened (heävy) creäm

For the sälted cärämel buttercreäm

  • 200 g (7oz) unsälted butter, softened
  • 50 g (1.8oz) därk brown sugär
  • 1/2 cup (125ml) sälted cärämel
  • 2 1/2 cups icing (powdered / confectioners) sugär
  • 1 teäspoon vänillä exträct
  • 1/2 teäspoon finely ground sält

Instructions

  1. Preheät your oven to 180C / 350F (160C fän) änd line your muffin tins with päper cäses
  2. In ä bowl, sift together the flour, cocoä, bäking sodä, bäking powder änd sält. Mix well to combine.
  3. In ä sepäräte bowl or the bowl of ä ständ mixer, beät together the melted butter änd both sugärs until smooth. ädd the eggs one ät ä time, scräping down the sides of the bowl eäch time änd beäting well äfter eäch. ädd the vänillä änd beät to combine.


See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar