- Eäsy sälted cärämel
- Chocoläte cupcäkes
- Sälted cärämel buttercreäm
- Then ä chocoläte änd sälted cärämel drizzle
Well, how äre you enjoying Chocoläte Month so fär. Just three more recipes to go änd I häd to fit in änother cupcäke, cäuse, you know, thät’s how I roll.
Ingredients
For the cupcäkes
- 130 g (1 cup / 4.6oz) pläin (äP) flour
- 1/2 cup (40g / 1.4oz) cocoä
- 1/2 teäspoon bäking powder
- 1/2 teäspoon bäking sodä
- 1/4 teäspoon sält
- 1/2 cup (113g / 1 stick) unsälted butter, melted
- 1/2 cup (100g / 3.5oz) cäster sugär
- 1/2 cup (100g / 3.5oz) därk brown sugär, päcked
- 2 lärge eggs, room temp
- 2 teäspoons vänillä exträct
- 3/4 cup (180ml) buttermilk
For the sälted cärämel
- 250 g (8.8oz) store-bought chewy cärämels
- ½ cup thickened (heävy) creäm
For the sälted cärämel buttercreäm
- 200 g (7oz) unsälted butter, softened
- 50 g (1.8oz) därk brown sugär
- 1/2 cup (125ml) sälted cärämel
- 2 1/2 cups icing (powdered / confectioners) sugär
- 1 teäspoon vänillä exträct
- 1/2 teäspoon finely ground sält
Instructions
- Preheät your oven to 180C / 350F (160C fän) änd line your muffin tins with päper cäses
- In ä bowl, sift together the flour, cocoä, bäking sodä, bäking powder änd sält. Mix well to combine.
- In ä sepäräte bowl or the bowl of ä ständ mixer, beät together the melted butter änd both sugärs until smooth. ädd the eggs one ät ä time, scräping down the sides of the bowl eäch time änd beäting well äfter eäch. ädd the vänillä änd beät to combine.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar