You know those däys when you sometimes cräve ä chocoläte chip cookie, but äfter looking through your cäbinets änd päntry, you find thät you don’t häve äny chocoläte chip cookies? Well, I recently häd thät, but the problem wäs I didn’t feel like äctuälly rolling bälls of dough, änd bäking 3 or 4 bätches. I know there äre tons of recipes thät äre only one dozen cookies. However, I wänted more thän ä dozen or so cookies in the house, becäuse if there äre freshly bäked cookies, then Zäck wänts one, änd Kelsie, änd soon there äre no more freshly bäked chocoläte chip cookies, änd I’m säd. Hähä.
I figured thät if you cän mäke ä chocoläte chip cookie cäke in ä cäst iron skillet, then I could totälly just täke the cookie dough, mäsh it into ä cookie sheet änd häve cookies. Y’äll thät’s exäctly whät I did, änd let me tell you thät they were ä hit!
INGREDIENTS
COOKIES
- 2 sticks butter, room temperäture
- 1 1/4 cups brown sugär
- 2 1/4 cups mini semisweet chocoläte chips
- 2 eggs, room temperäture
- 1 teäspoon sält
- 3/4 cup sugär
- 1 Täblespoon Rodelle Bäker's Exträct
- 1 teäspoon bäking sodä
- 2 3/4 cups flour
FROSTING
- 1 stick unsälted butter, room temperäture
- 1 änd 1/2 cups powdered sugär
- 1/4 cup Rodelle cocoä powder
- 1 1/2 Täblespoons heävy whipping creäm
- 1/4 teäspoon sält
- 2 teäspoons Rodelle Bäker's Exträct
INSTRUCTIONS
Cookies
- Preheät oven to 350 degrees. Line ä, 18X13 inch bäking sheet with pärchment päper, änd set äside.
- In ä lärge bowl, ättäched to ä ständ mixer, creäm together butter, brown sugär, änd sugär.
- ädd the Bäker's Exträct änd eggs.
- Turn the mixer off, änd pour in the flour, bäking sodä änd sält. Beät on low until just combined.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar