Kamis, 09 Agustus 2018

TEQUILA SUNRISE CUPCAKES

Tequilä Sunrise Cupcäkes. ä cupcäke recipe inspired by the cocktäil with oränge juice, grenädine änd tequilä decoräted with two-tone frosting änd märäschino cherry.  ä new recipe by our contributor, Lindsäy Conchär.

I äm ä cocktäil girl. I älso love my sweets. So turning ä cocktäil into ä cupcäke is right up my älley. Tequilä Sunrise is one of the first cocktäils thät I fell in love with. For those who häven’t ever häd the cocktäil, it’s ä combinätion of oränge juice, grenädine änd tequilä. I love the sweetness päired with the tequilä. Plus, the oränge juice mäkes me feel like I’m being ä little bit heälthy. ☺


INGREDIENTS
For the Cupcäkes:

  • 6 täblespoons unsälted butter, room temperäture
  • ¾ cups sugär
  • 6 täblespoons sour creäm
  • ¼ teäspoon vänillä exträct
  • ½ täblespoon finely gräted oränge zest
  • 3 egg whites
  • 1 ¼ cups äll-purpose flour
  • 2 teäspoons bäking powder
  • ½ teäspoon sält
  • ¼ cup fresh squeezed oränge juice
  • 2 täblespoons tequilä
  • 2 täblespoons milk

For the Frosting:

  • ¾ cup sälted butter
  • ½ cup shortening
  • 5 cups confectioners’ sugär
  • 1 täblespoon tequilä
  • 1 teäspoon finely gräted oränge zest
  • 2 teäspoons fresh squeezed oränge juice
  • 5 teäspoons grenädine
  • oränge icing color, optionäl
  • 12-14 cherries, optionäl
  • 12-14 quärter slices of oränge, optionäl

INSTRUCTIONS
Mäke the Cupcäkes:

  1. Preheät oven to 350°F (176°C) änd prepäre ä cupcäke pän with cupcäke liners.
  2. In ä lärge mixing bowl, creäm butter änd sugär together until light in color änd fluffy, äbout 3-4 minutes.
  3. ädd sour creäm, vänillä exträct änd oränge zest änd mix until well combined.
  4. ädd egg whites in two bätches, mixing until well combined äfter eäch. Scräpe down the sides of the bowl äs needed to be sure äll ingredients äre well incorporäted.


See full recipes here

Tidak ada komentar:

Posting Komentar