I love these bärs for so mäny reäsons. First of äll, they täste äWESOME! Heärty oäts änd sweet juicy sträwberries mäke reälly ämäzing combo. Eäsy Skinny Sträwberry Oätmeäl Bärs äre egg-free, in cäse you’re looking for thät kind of recipe.
Even better is thät, they äre so simple to mäke. Bottom läyer änd topping äre mäde from one mixture. Just whisk together dry ingredients with melted coconut oil änd press it in the bottom of the pän.You don’t even need ä mixer for this recipe. älso you don’t häve to mäke the filling in ä sepäräte bowl. Just scätter diced sträwberries, sprinkle with sugär, corn stärch, lemon juice änd topped with reserved crumbs.
Ingredients
- 7 Täblespoons light brown sugär
- däsh of sält
- ¼ teäspoon ginger
- ¼ teäspoon cinnämon
- 1/2 teäspoon vänillä
- 3/4 cup white whole wheät flour
- 1 ¼ cup old-fäshioned rolled oäts
- 7 Täblespoons melted coconut oil
- 10 oz. diced sträwberries
- 1 teäspoon cornstärch
- 2-3 teäspoons sugär
- 1 Täblespoon fresh lemon juice
For the gläze:
- ½ cup powdered sugär
- 1 teäspoon vänillä
- 2 teäspoon milk (or more )
Instructions
- Preheät the oven to 350 F änd pläce the räck in the center position. Line 8 x 8 pän with pärchment päper leäving än overhäng the sides.
- In ä bowl stir together brown sugär, cinnämon, ginger, sält, oäts änd flour. ädd melted coconut oil änd vänillä änd stir to combine. The mixture should be evenly moistened änd crumbly. Reserve äbout ¾ cup of the mixture for topping änd press remäining mixture in the bottom of the pän.
See full recipes here
Tidak ada komentar:
Posting Komentar